Wrakduiken

Ontdek de schatten van de zee

Wrakduiken op de bodem van de Noordzee

Naar Water Activiteiten Overzicht

Er zijn weinig dingen spannender dan duiken naar echte wrakken. De Noordzee kent veel wrakken, waaronder veel wrakken uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Een spectaculaire activiteit en een echte 'must-dive' voor de duikers onder ons. Deze duik tochten worden georganiseerd in samenwerking met duikteam Zeester. 

Wrakduiken
Ontdek de onderwaterwereld van Werelderfgoed Waddenzee en de Noordzee. U duikt vlak boven Ameland of Schiermonnikoog. Hierbevinden zich veel wrakken, waaronder wrakken van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. 

Prijs:     € 100,00*
Brevet:  Minimaal brevet 2* Advanced Open Water Diver
Duik Duur:      Minimaal 1 duik van 45 min.

*Inclusief: Koffie, thee, lunchpakket en diner met verse vis.

Dag vol Avontuur
We vertrekken vroeg om de volle dag mee te pakken. Op de dag van het wrakduiken vertrekken wij tussen 06.30 en 08.30. Wij zorgen dat er koffie, thee en lunchpakketten aan boord zijn van het schip 'Zeester'.

Er wordt minimaal 1 keer gedoken met een duur van 45 minuten. Of boven Ameland, of boven Schiermonnikoog. Een plek meet veel imposante wrakken. 


Geen brevet, wel mee varen?
Ook als je niet het benodigde duik brevet hebt kun je mee als bemanningslid. U kunt dan wel gewoon meegenieten van van de spannende duikverhalen, achterliggende informatie over de wrakken die er liggen en alle andere spannende duikmomenten. 

Aan het einde van de dag komen wij weer terug bij restaurant Het Booze Wijf of De Voormalige Noorman, waar u nog na kan genieten met een diner met verse vis of uw eigen gevangen vis op de BBQ te grillen.

Anderen bekeken ook:

Dark Sky Expeditie

Ervaar de echte donkere nacht. Zie een ongekend mooie hemel en aanschouw de melkweg.

Dark Sky Expeditie

Zeehondentocht

Vaar met ons mee en ontdek de Waddenzee tijdens een zeehondentocht.

Zeehondentocht

Eten bij De Noorman

Heerlijk eten bij het Waddenpaviljoen De Noorman in de Lauwershaven.

Eten bij De Noorman