Activiteiten land & water

Beleven op Lauwersoog

Ontdek Werelderfgoed Waddenzee en Nationaal Park Lauwersmeer op een unieke wijze. Beleef Lauwersoog organiseert een groot aanbod van activiteiten op individuele inschrijving. Het is voor iedereen mogelijk om van ons activiteitenaanbod gebruik te maken, zowel voor bezoekers van onze camping maar ook zeker voor niet-camping gasten. Onze activiteiten zijn erg geschikt voor families en stellen die iets leuks willen ondernemen. Wilt u dus iets leuks gaan doen met uw kinderen wanneer zij vrij zijn van school of krijgt u visite en wilt u een origineel uitje gaan ondernemen? Kom dan bij ons deelnemen aan één van de activiteiten. Het is het hele jaar rond mogelijk om deel te nemen aan onze wekelijks terugkerende activiteiten.

Wij bieden het hele jaar rond wandelingen, zeehondenexpedities, rescueboat expedities en landrover safari’s aan. In de vakantieperiodes en tijdens feestdagen bieden wij een extra aanbod aan excursies aan.

Wilt u de activiteiten voor een bepaalde dag of periode bekijken? Door hier te klikken ziet u het aanbod van activiteiten weergegeven in een weekkalender.

 Om het u makkelijker te maken hebben wij onderscheid gemaakt tussen activiteiten op het water, op het land en speciaal voor kinderen.