Indoor speelzolder

JEEH!

Eindelijk mogen we u mee delen dat onze ballenbak weer geopend is!
Door het vele gebruik was de ballenbak toe aan een flinke opknapbeurt, nu is de ballenbak weer helemaal fris en kleuriger dan ooit. 
Er zijn zelfs, zoals de vaste bezoekers misschien al hadden gezien, mooie reuze lego blokken toegevoegd voor de wat grotere kinderen.

Ook is er cameratoezicht om zo beter toezicht te kunnen houden. 
We zijn blij dat we onze jonge gasten weer kunnen verwelkomen in de ballenbak bij Restaurant het Booze Wijf!

In ons centrumgebouw beschikken we over een knusse indoor speeltuin van 300 m3 en rangerclubhuis op de begane grond. De indoorspeeltuin is het hele jaar door geopend en kan worden gebruikt door gasten van ons park en restaurant.

De speeltuin biedt onze kleinste gasten de mogelijkheid om lekker te klimmen en te klauteren in de verschillende klimrekken, springen op het springkussen en zo van de glijbaan in de ballenbak te glijden.

Ook aan de begeleiders is gedacht, er staan diverse zitjes en u kunt iets te eten of te drinken halen in ons restaurant of aan de bar in de werf.

Het is echter niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen, honden zijn niet welkom op onze speelzolder en u dient te gast te zijn bij ons restaurant of op ons park te logeren.

Tevens kan de speeltuin worden afgehuurd voor feesten of partijen.