Ontspanning en sport

Actief ontspannen

Ontspanning en sport

Ook tijdens uw vakantie kunt u uw sportieve en gezonde levensstijl doorzetten. Of misschien leent de vakantie zich er juist wel voor om dit sinds lange tijd weer op te pakken. Ontdek de prachtige omgeving bijvoorbeeld tijdens een wandel of hardlooptocht of maak gebruik van het MTB parcours met uw mountainbike.  Rondom het Lauwersmeer zijn verschillende wandelroutes, een groot deel is onverhard. Ook is er een uitgebreid net van fietspaden. TIP! Doe het vroeg op de ochtend, u kunt dan in alle rust fietsen of lopen zonder iemand tegen te komen. Neem daarna een verkoelende duik in het meer.

Aan het Lauwersmeer hebben wij een strand waaraan u zomers heerlijk kunt ontspannen en waar de kinderen lekker aan het water kunnen spelen. Ook leent het Lauwersmeer zich uitstekend voor diverse watersporten zoals surfen, kanovaren en zeilen. Neem gerust uw eigen surfplank of kano mee! Ook bieden wij diverse verhuur mogelijkheden.

Wij bieden ook regelmatig georganiseerde sportactiviteiten aan zoals mountainbike tochten, kanovaren door het Lauwersmeer met een gids maar ook bijvoorbeeld bootcamp en yoga activiteiten.