Activiteiten op het Water

Stap aan boord van één van onze schepen voor een schitterende tocht over Werelderfgoed Waddenzee of door Nationaal Park Lauwersmeer.  Dit is een unieke kans om te genieten van de mooie natuur en de woonplaats van vele dieren die deze regio rijk is.

Bekijk dit moois het hele jaar rond lekker warm en knus vanuit de salon of vanaf het dek van één van onze rondvaartboten.  Houdt u van snelheid en bent u wel in voor een spectaculaire belevenis? Dan zijn onze rescue boatexpedities misschien iets voor u! Beide zijn het hele jaar rond door bij ons te boeken.

Wist u dat het Nationaal Park Lauwersmeer het predicaat Dark Sky Park heeft? Dit houdt in dat het een gebied is waar het nog echt donker is en waar de duisternis behouden blijft. Wij bieden bezoekers in de zomermaanden de mogelijkheid om de prachtige heldere sterrenhemel  te bewonderen vanaf een boot.

Zin in een sportieve belevenis en niet vies van zand tussen uw tenen? Denk er dan eens aan om met ons mee te gaan op wadloop excursie naar Schiermonnikoog onder leiding van een ervaren gids.

Wij bieden teveel om op te noemen en ons aanbod aan activiteiten wordt steeds weer uitgebreid. Hieronder vindt u meer informatie over de activiteiten op het water die wij aanbieden:

Dark Sky Expeditie

Genieten op het Lauwersmeer in het donker!

Rescueboatexpeditie

Spectaculair uitwaaien op de Waddenzee en Noordzee met een snelle rescueboat.

Rescueboat Expeditie 'Rondje Schiermonnikoog'

Een volledig rondje Schiermonnikoog via de Waddenzee, Noordzee en Rottumerplaat.

Wadlopen via Brakzand naar Schiermonnikoog

Wadlopen is een unieke en sportieve belevenis in de natuur van het Werelderfgoed Waddenzee

Wrakduiken

Ontdek de bodem van Werelderfgoed Waddenzee en de Noordzee op duikachtige wijze.

Zeehondenexpeditie

Zeehonden en Werelderfgoed Waddenzee, een must om te bekijken als u in het Noorden bent.

Zeehondenexpeditie met zandplaatexcursie

Lopen over de bodem van de zee! Onder leiding van een deskundige gids op Engelsmanplaat.