Camping

Pal aan het Lauwersmeer en de Waddenzee

Camping

Camping Lauwersoog is een veelzijdige vijf-sterrencamping in Noord-Nederland, gelegen op de grens tussen Friesland en Groningen. Door de unieke locatie in het Nationaal Park Lauwersmeer en op loop afstand van Werelderfgoed Waddenzee bevindt u zich in een oase van rust en ruimte. Camping Lauwersoog is de ideale plek om gezellig te kamperen in eigen land.

U kunt het hele jaar rond bij ons kamperen. De camping is 365 dagen per jaar geopend dus zowel zomers als winters bieden wij de mogelijkheid om te genieten van een bijzondere beleving op ons park. 

Het park is 25 hectare groot en voorzien van veel groenvoorzieningen wat zorgt voor voldoende privacy tijdens uw vakantie bij ons. Het park is natuurlijk opgezet en de plekken zijn zeer gevarieerd, zo is er voor iedereen wat wils. Verspreid over het terrein zijn speeltoestellen voor de kinderen en in de vakanties en het hoogseizoen is ons rangersclubhuis geopend en zijn de rangers er om samen met uw kinderen en hun (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes avonturen te beleven. 

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele fietstochten, boottochten en heerlijke wandelingen. Onze camping leent zich uitstekend voor het actief ontspannen in een natuurlijke omgeving. Er worden veel activiteiten en excursies georganiseerd dus u hoeft zich bij ons geen moment te vervelen.

Lekker kamperen met uw eigen tent of caravan? Of liever iets meer luxe maar wel de gezelligheid van een camping? Wij bieden diverse verhuur accommodaties van trekkershut tot volledig uitgeruste oeverwoningen met een veranda en terras. Kom het bij ons beleven!