Camping

Pal aan het Lauwersmeer en de Waddenzee

Camping

Camping Lauwersoog is een veelzijdige vijf-sterrencamping in Noord-Nederland, gelegen op de grens tussen Friesland en Groningen. Door de unieke locatie aan het Lauwersmeer en op steenworp afstand van Werelderfgoed Waddenzee bevindt u zich in een oase van rust en ruimte. Camping Lauwersoog is de ideale plek om gezellig te kamperen in eigen land.

Met de titel ANWB Topcamping behoort het park tot één van de mooiste campings van Nederland en Europa. Zelfs bij minder goed weer kunt u zich nog prima vermaken in het Lauwersmeergebied, in de steden en dorpen in de omgeving  maar ook op de camping zelf. U kunt het hele jaar rond bij ons kamperen. De camping is 365 dagen per jaar geopend dus zowel zomers als winters bieden wij de mogelijkheid om te genieten van een bijzondere beleving op ons park.

Het park is 25 hectare groot en voorzien van veel groenvoorzieningen wat zorgt voor voldoende privacy tijdens uw vakantie bij ons. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuinen en tijdens de schoolvakanties staat ons enthousiaste recreatieteam voor u klaar om ook uw kinderen de tijd van hun leven te bezorgen. Neem ook gerust uw trouwe viervoeter mee want ook die zal zich hier prima vermaken.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele fietstochten, boottochten en heerlijke wandelingen. Er worden veel activiteiten en excursies georganiseerd dus u hoeft zich bij ons geen moment te vervelen. Wij bieden een kosteloze WIFI voorziening voor al onze gasten.

Lekker kamperen met uw eigen tent of caravan? Kamperen kan van basis tot comfortplaatsen met een eigen watertappunt en tv-aansluiting. Daarnaast zijn er diverse verhuuraccommodaties van trekkershut tot volledig uitgeruste oeverwoningen met een veranda en terras.  Kom het bij ons beleven!