Camping

Pal aan het Lauwersmeer en de Waddenzee

Camping

Camping Lauwersoog is een veelzijdige vijf-sterrencamping in Noord-Nederland, gelegen op de grens tussen Friesland en Groningen. Door de unieke locatie in het Nationaal Park Lauwersmeer en op loop afstand van Werelderfgoed Waddenzee bevindt u zich in een oase van rust en ruimte. Camping Lauwersoog is de ideale plek om gezellig te kamperen in eigen land.

U kunt het hele jaar rond bij ons kamperen. De camping is 365 dagen per jaar geopend dus zowel zomers als winters bieden wij de mogelijkheid om te genieten van een bijzondere beleving op ons park. Boek nu uw zomervakantie op een toeristische kampeerplek, en ontvang hier de vroegboekkorting.

Het park is 25 hectare groot en voorzien van veel groenvoorzieningen wat zorgt voor voldoende privacy tijdens uw vakantie bij ons. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuinen en tijdens de schoolvakanties staat ons enthousiaste recreatieteam voor u klaar om ook uw kinderen de tijd van hun leven te bezorgen.

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele fietstochten, boottochten en heerlijke wandelingen. Onze camping leent zich uitstekend voor het actief ontspannen in een natuurlijke omgeving. Er worden veel activiteiten en excursies georganiseerd dus u hoeft zich bij ons geen moment te vervelen.

Lekker kamperen met uw eigen tent of caravan? Of liever iets meer luxe maar wel de gezelligheid van een camping? Wij bieden diverse verhuur accommodaties van trekkershut tot volledig uitgeruste oeverwoningen met een veranda en terras. Kom het bij ons beleven!