Rangers Team

Animatieteam

Ons professionele animatieteam wordt ook wel "de rangers" genoemd, ze hebben een echt rangerclubhuis en een rangertrein! In de vakanties en het hoogseizoen zijn de rangers dagelijks aanwezig om samen met de kinderen avonturen te gaan beleven op de camping, in het clubhuis en natuurlijk gaan wij ook de natuur in. 

Wij houden heel erg van stoere activiteiten, zoals hutten bouwen, vlotten maken, zeilen, surfen, knutselen, schelpen zoeken, spooktochten en rondstruinen door de bossen. Onze 4 uitgangspunten zijn, avontuur, uitdagingen, ontdekken en natuur/omgeving. Op deze 4 peilers bouwen wij onze activiteiten. 


Het Rangers team heeft diverse activiteiten voor alle leeftijden. De mini rangers 4+, de rangers adventure 7+ en de BIG adventure rangers 10+. Kijk in onze rangerkrant welke activiteiten geschikt zijn voor uw kind, of vraag het aan de rangers. 

De rangers willen er voor iedereen een onvergetelijke vakantie van maken, ook als de natuur een beetje dwars ligt zorgen onze enthousiaste Rangers ervoor dat de kinderen goed vermaakt worden en een onvergetelijk vakantie beleven!

Lees alvast welke leuke avonturen je met ons kunt beleven in de recreatieprogramma´s/Rangerskrant en maak je klaar voor een avontuur!