Camping Lauwersoog

Actief ontspannen aan het Lauwersmeer

Stacaravan kopen - Verplaatsing traject

Project Verplaatsing Stacaravans Pompsterplaat

Altijd al een prachtige eigen vakantieplek gewild, pal aan het Lauwersmeer? Dit is de kans om je eigen stacaravan te bemachtigen en, in overleg, naar eigen inzicht op het park te plaatsen. 

De stacaravans die nu nog op de Pompsterplaat staan worden verplaatst naar verschillende lege plekken op het park. De ideale kans om een prachtige plek te bemachtigen waar je samen met je gezin of vrienden bij kan komen van de alledaagse drukte. Onbeperkt toegang tot de adembenemende natuur en toegang tot alle faciliteiten van het park. 

Naast een eigen vakantieplek biedt deze mogelijkheid ook een interessante investering. Je kan dit doen voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie van de twee. Bij volledige verhuur ben je gegarandeerd van een rendement van 7% van de aanschafprijs van de stacaravan. Een vakantieadres in de natuur en met rendement! 

Geen gedoe wat betreft verhuur, het park verzorgt de verhuur én de schoonmaak. Beschikbaarheid wordt door de stacaravan-eigenaar bepaald, dus eigen gebruik is altijd mogelijk.

Vraagprijs herplaatsing € 18.500,-

Deze prijs is inclusief de verplaatsing en stageld voor het jaar 2019.  
Op dit moment zijn er nog meerdere stacaravans beschikbaar (6-persoons) voor herplaatsing.


Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via welkom@lauwersoog.nl en we vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.