Camping Lauwersoog

Actief ontspannen aan het Lauwersmeer

Verkoop accommodaties

Wilt u graag investeren of zoekt u een vakantieaccommodatie voor eigen gebruik? Dan kan dat bij Beleef Lauwersoog, wij bieden namelijk een divers aanbod van recreatie accommodaties aan op ons park in de prachtige omgeving van Nationaal Park Lauwersmeer en op steenworp afstand van Unesco Werelderfgoed Waddenzee. Het is een schitterende locatie voor recreanten en wij zijn het gehele jaar door geopend. Wij hebben diverse varianten voor zowel eigen gebruik, verhuur of als beleggingsobject. Daar beslist u helemaal zelf over!

Mocht u eraan denken om een accommodatie op ons park aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om u vrijblijvend van alle informatie en een uitgebreide rondleiding te voorzien.

Op dit moment hebben wij onderstaande  accommodaties in de verkoop. Mocht hetgeen u zoekt er niet tussen staan maar bent u wel geïnteresseerd? Maak uw wensen dan ook graag bij ons kenbaar zodat wij u snel op de hoogte kunnen brengen zodra er een nieuwe accommodatie in de verkoop komt die voldoet aan uw wensen.

Project verplaatsing Bochtjesplaat

Een verplaatsing project waarbij meerdere Gritter Chalets verplaatst zullen worden naar lege kavels die beschikbaar zijn op het park. Hierbij heeft u zelf uiteraard invloed waar de chalet komt te staan. Ruime goed onderhouden chalets met slaapplaatsen voor 6 personen. 

.

Te koop

Stacaravan - Pampusplaat 4

Een goed onderhouden stacaravan met groot terras en makkelijk te onderhouden. Met houten schuur.

Stacaravan - Pampusplaat 10

Een goed onderhouden stacaravan met grote, deels overdekte, veranda en makkelijk te onderhouden tuin.

Stacaravan - Robbengat 9

Een goed onderhouden stacaravan met een afgesloten terras en aan stacaravan grenzend schuurtje.   

Stacaravan - Robbengat 22

Een goed onderhouden stacaravan met onderhoudsvriendelijke tuin, afgeschermd terras en ruime schuur. 

Stacaravan - Robbengat 86

Een goed onderhouden stacaravan met een afgesloten tuin en schuurtje.