Eten en Drinken

Pal aan het Lauwersmeer en de Waddenzee

Eten en drinken in Lauwersoog

Eten en drinken met een fenomenaal uitzicht over het Lauwersmeer en de Waddenzee, dat kan in ons à la carte Restaurant Het Booze Wijf en Waddenpaviljoen De Voormalige Noorman. Restaurant Het Booze Wijf is gelegen aan de waterzijde van het Lauwersmeer. Het restaurant is nautisch en sfeervol ingericht en beschikt over een groot terras met uitzicht over de museumhaven en het Lauwersmeer. Waddenpaviljoen De Voormalige Noorman is gelegen aan het einde van de pier in de visserijhaven van Lauwersoog. Hier komen de schepen binnengevaren en voorzien onze keuken van verse vis, verser dan dit kan echt niet! Vervolgens maken onze koks er de heerlijkste gerechten van.

's Morgens kunt u in onze restaurants terecht voor een kop koffie met iets lekkers, later op de dag worden er heerlijke ambachtelijk bereide lunches en diners geserveerd. U geniet er onder andere van de lekkerste streekproducten uit Groningen en Friesland. Maar bovenal lekker zitten, lekker praten en genieten van het uitzicht. Kom het gewoon eens bij ons beleven!

Openingstijden en informatie:
Restaurant Het Booze Wijf, Strandweg 1 te Lauwersoog. Iedere dag geopend vanaf 10.00 uur.
Waddenpaviljoen De Voormalige Noorman, Haven 50 te Lauwersoog. Geopend op vrijdag vanaf 16.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.
*De keukens van beide restaurants zijn geopend tot 20.00 uur.