Restaurant Het Booze Wijf is gelegen aan de waterzijde van het Lauwersmeer. Het restaurant is het hart van Lauwersoog waar iedereen samenkomt van bewoners uit de omgeving tot (dag)toeristen en campinggasten. Het restaurant is nautisch en sfeervol ingericht en beschikt over een groot terras met uitzicht over de museumhaven en het Lauwersmeer. U kunt bij ons in de museumhaven afmeren en zelfs overnachten op uw eigen schip of in een van onze accommodaties. 

De verschillende seizoenen spelen een grote rol  in de gerechten die wij serveren. Onze koks maken een selectie van de mooiste eerlijke producten uit onze Waddenregio, ook hebben wij wisselende week en dagmenu's met super verse verrassende producten. Onze keuken laat u graag genieten op uw eigen manier en wij bieden ook onbijtservice, picknickmanden en catering op locatie. 

Kinderen spelen graag in onze waterspeeltuin, rondom het park of op de speelzolder, hier is altijd iets te beleven. Er is zelfs bij mooi weer een ijskiosk met de heerlijkste ijsjes. Het Booze Wijf is een plek waar kinderen opeens hun bord leeg eten en gelijk in slaap vallen. Kortom, een plek waar je met het hele gezin graag komt.

Openingstijden en informatie:
Restaurant Het Booze Wijf
Strandweg 1,  Lauwersoog.
Iedere dag geopend vanaf 10:00 uur. 
*Onze keuken is dagelijks geopend tot minimaal 20:30 uur.

Contactformulier

Wilt u reserveren? Bel dan 0519-349133, mail welkom@lauwersoog.nl of vul het formulier hieronder in.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Menukaart

Uitgelicht Gerecht

We vertellen u graag meer over de herkomst en bereiding van onze gerechten. Lees er hier meer over.

Uitgelicht Gerecht