Rondvaart Arrangementen

Ontspannen Varen

Rondvaart arrangementen

Vanwege het Corona Virus zijn maatregelen van kracht!

Alle informatie met betrekking tot Corona hebben we voor u centraal op één pagina beschikbaar gemaakt. 

Klik hier voor meer informatie

Beleef Lauwersoog heeft verschillende mogelijkheden om van de prachtige wateren rondom Lauwersoog te genieten. Vaartochten kunnen worden georganiseerd over zowel het Lauwersmeer als over de Waddenzee. Hieronder vindt je voorbeelden van de meest gevraagde arrangementen.

Over de prijzen
De getoonde prijzen zijn richtprijzen en gebasseerd op een gezelschap van 25 personen. Dit is tevens de minimale groepsgrootte.

Afhankelijk van de vaarduur, het aantal personen en bijkomende hapjes en drankjes kan de prijs persoon hoger of juist lager uitvallen. Een vaartocht over het Lauwersmeer of juist de Waddenzee heeft geen invloed op de prijs. 

Het is altijd mogelijk contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend offerte.

Vaartocht over het Lauwersmeer
Het Lauwersmeer is het hart van het Nationaal Park Lauwersmeer. Rustig vaarwater waar tal van bijzondere dieren te zien zijn. Zoals bijzondere vogelsoorten, waaronder de zee-arend. Grote en kleine grazers zoals Schotse Hooglanders en reëen. Maar ook otters, vlinders en nog veel meer dieren kunnen met een klein beetje geluk gespot worden. 

Vaartocht over de Waddenzee
De Waddenzee is een prachtige plek voor een vaartocht. Er is altijd veel te zien maar toch hebben de zeehonden voor de meeste mensen de grootste aantrekkingskracht. Grote kans dat je deze tegenkomt tijdens de tocht. Maar ook andere zeedieren, bijvoorbeeld de bruinvis, kun je tegenkomen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de vaartocht een uitstapje te maken naar een zandplaat. Het voelt alsof je midden in de zee staat, een ontzettend leuke onderbreking van de vaartocht!

Ik wil iets anders...
U kunt altijd de samenstelling van een arrangement laten aanpassen.

Wilt u bijvoorbeeld niet een buffet maar een samengesteld menu laten serveren? Of meer of minder consumpties in uw arrangement? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem een kijkje bij onze 'Eten & Drinken Arrangementen' voor inspiratie.

Daar vindt u ook de samenstellingen van genoemde buffetten in bovenstaande rondvaart arrangementen. 

Boek een extra (kleine) boot!
Wilt u aan de rondvaart een extra leuk element toevoegen? Het is ook mogelijk dat we langs varen met onze rescueboot en uw gasten meenemen voor kleine uitstapjes.

Onze rescueboten scheren dan met grote snelheid over de golven. Vervolgens zetten ze uw gasten weer nestjes af op de boot en kan de volgende groep meegenomen worden voor een snelle tocht.  

Neem een gids mee!
Als u wilt zorgen we dat er een gids meegaat tijdens de rondvaart. Deze gids kan u en uw gasten van alles vertellen over het Lauwersmeer of de Waddenzee en hun inwoners. Bijvoorbeeld over de impact die de aflsuiting van de Lauwerzee heeft gehad op het Nationaal Park Lauwersmeer of hij vertelt u van alles over de zeehonden die u waarschijnlijk tegenkomt op de Waddenzee. Een echt aanrader! 

Anderen bekeken ook:

Zeehondentocht

Vaar met ons mee en ontdek de Waddenzee tijdens een zeehondentocht.

Zeehondentocht

Groeps Activiteiten

Leuke activiteiten, speciaal voor groepen en gezelschappen!

Groeps Activiteiten

Eten bij De Noorman

Heerlijk eten bij Waddenpaviljoen De Noorman aan de Waddenzee.

Eten bij De Noorman