Bruiloften

Trouwen in de Natuur

Bruiloften

Terug naar Arrangementen Overzicht

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om de liefde te bezegelen? Dan zijn jullie bij Beleef Lauwersoog aan het juiste adres. Het is mogelijk om de mooiste dag van jullie leven op één locatie te organiseren voor zowel grote als kleine intieme gezelschappen. Wij kunnen het voor jullie regelen van de ceremonie tot het feest en de huwelijksnacht. Wij dragen graag bij aan een dag die jullie en jullie gasten zich nog lang zullen herinneren.


Voorbeelden van Arrangementen
Iedere huwelijksdag is uniek en ieder bruidspaar heeft hun eigen wensen. Wij gaan daarom graag met jullie in gesprek over hoe jullie huwelijksdag eruit moet komen te zien. Aan de hand van jullie wensen maken wij graag een voorstel voor deze bijzondere dag.

Klik op de knop hiernaast voor enkele voorbeelden van trouwarrangementen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een onderdeel van jullie huwelijksdag bij ons te laten plaats vinden zoals alleen de ceremonie, het diner of het feest.  Geef jullie wensen aan ons door en wij regelen het!Unieke ceremonie locaties 
Elkaar het JA-woord geven kan op verschillende manieren, dus kies wat jullie het best vinden passen. Geef het JA-woord bijvoorbeeld op één van onze schepen, midden op de Waddenzee. Of in één van onze restaurants (of op het terras) met een prachtig uitzicht over het Lauwersmeer of over de Waddenzee.

Liever trouwen in het midden van de natuur? Het is ook mogelijk om, zeer romantisch, te trouwen op een zandplaat in het midden van de Waddenzee. Of op een klein privé eilandje in het Lauwersmeer. Maar ook midden in de bossen van het Nationaal Park, op een strandzand of op het einde van een steiger in de haven zijn prachtige locaties.  

Dat moet gevierd worden...
Proost vervolgens met elkaar op de liefde en snijd de bruidstaart aan. Aansluitend is er de mogelijkheid om met jullie naasten te genieten van een diner. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een buffet, drie-gangen diner of een barbecue. Ga daarna tot de late uurtjes met de voetjes van de vloer op de beats van de DJ of de muziek van de door jullie gekozen band.

Ook het feest is eventueel mogelijk op één van onze schepen. Als jullie afscheid genomen hebben van jullie gasten zullen jullie het feestgedruis verlaten en zullen jullie onder de sterrenhemel met vuurwerk over het water vertrekken naar jullie huwelijksnacht locatie.