Partijen en Feesten

Unieke locatie met unieke mogelijkheden

Bruiloften

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om de liefde te bezegelen? Dan zijn jullie bij Beleef Lauwersoog aan het juiste adres. Het is mogelijk om de mooiste dag van jullie leven op één locatie te organiseren voor zowel grote als kleine intieme gezelschappen. Wij kunnen het voor jullie regelen van het JA-woord tot het feest en de huwelijksnacht.

 

Geef elkaar het JA-woord op één van onze schepen, in onze restaurants of op het terras met prachtig uitzicht over het Lauwersmeer of over de Waddenzee. Willen jullie van jullie huwelijk een ware belevenis maken dan is het ook mogelijk om te trouwen op een zandplaat midden in de Waddenzee, in de natuur of op de steiger in de haven. Jullie kunnen bij de Gemeente de Marne een verzoek indienen voor een vergunning als eenmalige trouwlocatie. Hierover adviseren wij jullie graag.

Proost vervolgens met elkaar op de liefde en snijd de bruidstaart aan. Aansluitend is er de mogelijkheid om met jullie naasten te genieten van een diner. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een buffet, drie-gangen diner of barbecue.

Ga daarna tot de late uurtjes met de voetjes van de vloer op de beats van de DJ of de muziek van de door jullie gekozen band. Ook het feest is eventueel mogelijk op één van onze schepen.

Als jullie afscheid genomen hebben van jullie gasten zullen jullie het feestgedruis verlaten en zullen jullie onder de sterrenhemel met vuurwerk over het water vertrekken naar jullie huwelijksnacht locatie.

Iedere huwelijksdag is uniek en ieder bruidspaar heeft hun eigen wensen. Wij gaan daarom graag met jullie in gesprek over hoe jullie huwelijksdag eruit moet komen te zien. Aan de hand van jullie wensen maken wij graag een voorstel voor deze bijzondere dag. Uiteraard is het ook mogelijk om een onderdeel van jullie huwelijksdag bij ons te laten plaats vinden zoals alleen de ceremonie, het diner of het feest.

Neem direct contact op met Nadia of Corryna door een email te sturen naar events@lauwersoog.nl of 0519 349133. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor jullie geregeld is. Tot snel in Lauwersoog!