Bruiloften

Trouwen in de Natuur

Bruiloften

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om de liefde te bezegelen? Dan zijn jullie bij Beleef Lauwersoog aan het juiste adres. Het is mogelijk om de mooiste dag van jullie leven op één locatie te organiseren voor zowel grote als kleine intieme gezelschappen. Wij kunnen het voor jullie regelen van de ceremonie tot het feest en de huwelijksnacht. Wij dragen graag bij aan een dag die jullie en jullie gasten zich nog lang zullen herinneren.

Unieke locaties
Geef elkaar het JA-woord op één van onze schepen, in onze restaurants of op het terras met prachtig uitzicht over het Lauwersmeer of over de Waddenzee. Willen jullie van jullie huwelijk een ware belevenis maken dan is het ook mogelijk om te trouwen op een zandplaat midden in de Waddenzee, een eilandje in het Lauwersmeer, midden in het bos of op de steiger in de haven.

Een huwelijksdag  precies naar jullie wensen
Iedere huwelijksdag is uniek en ieder bruidspaar heeft hun eigen wensen. Wij gaan daarom graag met jullie in gesprek over hoe jullie huwelijksdag eruit moet komen te zien. Aan de hand van jullie wensen maken wij graag een voorstel voor deze bijzondere dag. Uiteraard is het ook mogelijk om een onderdeel van jullie huwelijksdag bij ons te laten plaats vinden zoals alleen de ceremonie, het diner of het feest.  Geef jullie wensen aan ons door en wij regelen het!

Neem direct contact op met Nadia door een email te sturen naar events@lauwersoog.nl of 0519 349133. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor jullie geregeld is. Tot snel bij ons in Lauwersoog!