Gave Foto

Deel jouw beste moment

Gave Foto van Beleef Lauwersoog

Heb je tijdens je bezoek aan Beleef Lauwersoog een prachtige foto geschoten of een leuke video gemaakt? Vindt je het leuk als we jouw foto of video gebruiken om aan andere gasten de pracht van de natuur rondom Lauwersoog te laten zien? Deel dan jouw beste momenten met ons en maak bovendien kans op gave prijzen!

Hoe stuur ik mijn foto of video op?

Je kan jouw foto of video het beste op één van de volgende twee manieren insturen. Welke manier het beste is hangt af van de totale grootte van het bestand dat je wilt versturen. 

Via e-mail: Als je totale bestandgrootte niet groter is dan 20 MB kun je jouw foto's via de mail insturen. Stuur deze naar:  foto@lauwersoog.nl

Via We-Transfer: Als je bestand groter is dan 20 MB kun je het beste gebruiken maken van www.wetransfer.com Via deze dienst kun je bestanden met een maximale bestandsgrootte van 2 GB versturen. Dus ook ideaal voor het versturen van video's. Stuur de Wetransfer naar foto@lauwersoog.nl 

Wat kan ik winnen?

We verloten regelmatig leuke prijzen onder alle inzenders. Deze prijzen kunnen varieren van een gratis diner of lunch voor 2, een gratis activiteit bij Beleef Lauwersoog of een gratis borrel arrangementje.

Daarnaast hopen we dat je meedoet omdat je het leuk vindt dat jouw foto of video bij ons op de site wordt geplaatst om andere gasten een goede indruk te geven van de pracht die de Waddenzee en het Nationaal Park te bieden hebben. 

Voorwaarden

Om ervoor te zorgen dat jouw foto geschikt is voor plaatsing op openbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld onze website, is het van belang dat de foto of video voldoet aan de volgende punten.

  • Personen die volledig én goed herkenbaar in beeld zijn dienen hiervan op de hoogte zijn. Ook moeten zij toestemming aan jou als maker te hebben gegeven dat deze foto/video mag worden ingezonden en gebruikt kan worden als promotiemateriaal. 
  • Ingediend materiaal moet door jezelf gemaakt te zijn.
  • De foto/video moet zijn gemaakt tijdens één van de door Beleef Lauwersoog georganiseerde activiteiten, of het materiaal betreft de natuur rondom Lauwersoog.
  • In het geval van een video mag deze geen auteurs rechtelijk beschermd materiaal bevatten. Bijvoorbeeld muziek dat onder de video is gezet.

Door een foto/video in te sturen verklaar je bovenstaande punten gecontroleerd te hebben en ga je ermee akkoord dat deze gebruikt kan worden voor marketing doeleinden zoals plaatsing op onze en andere websites, plaatsing in offline advertenties en overige marketing uitingen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via foto@lauwersoog.nl