Eten & Drinken

Compleet Arrangement

Eten en Drinken Arrangementen

Vanwege het Corona Virus zijn maatregelen van kracht!

Alle informatie met betrekking tot Corona hebben we voor u centraal op één pagina beschikbaar gemaakt. 

Klik hier voor meer informatie

Beleef Lauwersoog biedt met twee prachtige locaties tal van mogelijkheden om een compleet verzorgde lunch, brunch of diner te verzorgen voor grote groepen. Zo heeft u bij Waddenpaviljoen De Noorman een compleet uitzicht over de Waddenzee. Ook is het mogelijk een arrangement te verzorgen op ons schip ms Silverwind.

Hieronder hebben we een aantal veel voorkomende arrangement voor u klaar liggen.

Dankzij de veelzijdigheid van onze locaties kunnen we aan werkelijk iedere gelegenheid voor groepen tot maximaal 200 personen een compleet eigen invulling geven, precies zoals u dat wenst. De genoemde prijzen zijn richtprijzen. We maken graag een offerte voor u op maat. 

Drank Arrangementen

Bij een compleet diner wordt natuurlijk ook goed gedronken. We bieden twee onbeperkte drank arrangementen aan van 3 uur.

Arrangement Hollands - € 16 p.p.
Keuze uit bier van de tap, huiswijn, frisdrank en binnenlands gedestileerd.
De duur van het arrangement is te verlengen in stapjes van een half uur voor € 2,50 p.p.

Arrangement Internationaal - € 19 p.p.
Keuze uit bier van de tap, speciaal bier, huiswijn, La Linda wijnen, frisdrank en gehele binnen- en buitenlands gedestileerd van de kaart. (Exclusief enkele soorten whiskey en cognac)
De duur van het arrangement is te verlengen in stapjes van een half uur voor € 3,50 p.p.

Wel drinken maar geen diner? Kijk dan bij Feesten & Recepties

Buffet met vis - De Voormalige Noorman

Het Waddenpaviljoen de Voormalige Noorman is gelegen in de haven van Lauwersoog. Hiermee biedt de Voormalige Noorman niet alleen een prachtig uitzicht van de Waddenzee maar heeft het paviljoen ook toegang tot dagverse vis. De Voormalige Noorman is hierdoor uitermate geschikt voor een buffet met verse vis gerechten. Het is uiteraard altijd mogelijk een buffet naar uw eigen wensen vorm te geven. 

Meer informatie en prijzen

Samengesteld Vis Menu - De Voormalige Noorman

Een samengesteld menu behoort tot één van de mogelijkheden bij Beleef Lauwersoog. Hierbij heeft iedere gast de mogelijkheid om zijn eigen voor-, hoofd- en nagerecht te keizen uit een speciaal samengestelde kaart. De Voormalige Noorman bevind zich in de haven van Lauwersoog en heeft toegang tot dagverse vis. Hiervoor hebben we een speciaal menu. Het is uiteraard ook mogelijk om de kaart naar uw eigen wensen vorm te geven. 

Meer informatie en prijzen

Lunchen - De Voormalige Noorman

Beleef Lauwersoog verzorgt graag een complete lunch voor u. De lunch arrangementen bij de Voormalige Noorman richten zich sterk op vis. Deze vis wordt dagvers afgeleverd in de haven van Lauwersoog pal naast het paviljoen. Heerlijk lunchen met een prachtig uitzicht over de Waddenzee.  Het is uiteraard mogelijk om de lunch naar uw eigen wensen vorm te geven.

Meer informatie en prijzen

Complete Picknick of uitgebreid lunchpakketten

Beleef Lauwersoog verzorgt graag een complete en zeer uitgebreide picknick voor u. U kunt deze zelf meenemen op bijvoorbeeld uw eigen boot, maar we kunnen deze ook verzorgen op een locatie naar keuze of te combineren met een activiteit. Bijvoorbeeld in combinatie met een vaartocht, een land safari of tijdens een wandeltocht. Ben je op zoek naar een minder uitgebreide lunch? Kijk dan bij Lunchen - Op locatie naar keuze. Het is uiteraard mogelijk om de picknick naar uw eigen wensen vorm te geven.

Meer informatie en prijzen

Barbecueƫn - De Voormalige Noorman

Een barbecuebuffet is niet alleen heel erg lekker, het biedt ook een informele en ontspannen manier van eten. U en uw gasten halen zelf het vlees van de barbecue en zo ontstaat een ongedwongen sfeer die het mogelijk maakt ook eens bij iemand anders aan tafel te gaan zitten.

De arrangementen kunnen worden verzorgd bij Paviljoen de Voormalige Noorman met een panoramisch uitzicht over zowel de Waddenzee als de haven van Lauwersoog. Het is uiteraard mogelijk het barbecue arrangement naar uw eigen wensen vorm te geven. 

Meer informatie en prijzen

Ontbijt Arrangement

Beleef Lauwersoog verzorgt graag een heerlijk ontbijt om de dag goed mee te starten. Voor groepen onder de 16 personen serveren wij het onbijt voor u aan tafel. Vanaf 16 personen verzorgen we het onbijt in buffet-vorm. Het is uiteraard mogelijk om het ontbijt naar uw eigen wensen vorm te geven.

Meer informatie en prijzen

Een arrangement is ideaal om te combineren met:

Feesten en Recepties

Genieten van een compleet verzorgd feest aansluitend op het arrangement.

Feesten en Recepties

Dagtocht Schiermonnikoog

Een compleet dag programma vol natuur en ontspanning op Schiermonnikoog.

Dagtocht Schiermonnikoog

Groepsaccommodatie

Overnachten aan het Lauwersmeer voor groepen.

Groepsaccommodatie