Rondvaarten

Rondvaarten met Beleef Lauwersoog

Dagtocht Schiermonnikoog

Terug naar rondvaart arrangementen

Wij kunnen compleet verzorgde dagtochten naar Schiermonnikoog voor groepen verzorgen. Een ontspannen maar ook actieve dag op dit prachtige Waddeneiland. Gegarandeerd een erg leuke beleving voor zowel kleine als grote groepen. Deze dagtochten worden op afspraak georiganiseerd. Het is daarom altijd mogelijk er een invulling aan te geven die perfect aansluit op uw wensen.

Uw dagtocht naar Schiermonnikoog
Iedere groep heeft andere wensen en is uniek. Daarom maken wij graag naar aanleiding van een persoonlijke kennismaking een voorstel op maat voor de invulling van uw dagtocht naar Schiermonnikoog. Voor een compleet verzorgde dagtocht zoals omschreven moet u denken aan een prijs van gemiddeld € 140,- per persoon.

Afhankelijk van de groepsgrootte en exacte inhoud van het programma kan dit nog verschillen. Minimale groepsgrootte is 24 personen.

Een voorbeeld van een dagtocht Schiermonnikoog
- Ontvangst met koffie en gebak                                                          
- Lunchpakket voor op het eiland
- Drankje en hapje bij terugkomst aan boord                   
- Koud, warm en dessert buffet aan boord                                       
- Koffie of thee na het diner     
- Fietshuur of bus transfer
- Strandactiviteit
- Korte rescueboatexpeditie

Een dagtocht naar Schiermonnikoog

Overtocht
U maakt met één van onze schepen vanuit de visserijhaven van Lauwersoog de oversteek over de Waddenzee naar Schiermonnikoog. Onderweg wordt door een gids of door de schipper uitleg gegeven over de Waddenzee en haar inwoners. Zo ziet u  al varende alle pracht en praal die dit prachtige natuurgebied te bieden heeft. Natuurlijk wordt ook de innerlijke mens niet vergeten en voorzien wij u tijdens de tocht van koffie en gebak.


Op het eiland
Aangekomen bij de veerdam van Schiermonnikoog gaat u van boord waar fietsen voor u klaar staan om snel over het eiland te kunnen bewegen. Voor de mensen die slecht ter been zijn of anderzijds niet kunnen fietsen wordt voor een bus transfer gezorgd. Ook voorzien we de groep van lunchpakketten welke u bijvoorbeeld gezamenlijk op het strand kunt nuttigen.

Na een mooie fietsroute komt u aan op het strand waar u allerlei activiteiten kunt gaan beoefenen. Denk aan strandzeilen, sportvliegeren, boogschieten en strandgolven. Liever een bezoek aan een museum, een wandeling met de boswachter of een tocht met de Balg Express over het strand? Ook dat kunnen wij voor u regelen!

Retourvaart naar Lauwersoog
Na een mooie dag op het eiland ligt het schip weer voor u klaar voor de terugvaart (eventueel langs de zandbanken met zeehonden) naar Lauwersoog. U wordt hier ontvangen met een hapje en een drankje zodat u tijd heeft om de ervaringen van de dag met elkaar te delen. Onderweg kunnen er snelle rescueboaten langszij komen welke u en uw gasten meenemen op korte avontuurlijke tochtjes over de golven van de Waddenzee.

Nadat iedereen over de golven is gesprongen met de snelle boten hebben de koks aan boord een heerlijk buffet voor u klaar gezet van verse ingrediënten waar mogelijk uit de streek. Aansluitend is er ook een dessertbuffet vol met heerlijke zoetigheden. 


Onderdelen voor een dagtocht:

Eten & Drinken

Compleet verzorgde arrangementen zoals ontbijt , lunch en diner.

Eten & Drinken

Activiteiten

Ontdek de mogelijkheden aan activiteiten van Beleef Lauwersoog

Activiteiten

Groepsaccommodatie

Na een gezellige dag met zijn allen op het park overnachten.

Groepsaccommodatie