Dineren voor groepen

Dineren voor groepen

Wilt u uit eten met een kleine of juist hele grote groep? Bent u aan de beurt voor het organiseren van een afdelingsuitje, familie- of vriendenuitje of wilt u uw verjaardag buiten de deur vieren? Wij bieden u de ideale locatie voor een sfeervol groepsdiner in Restaurant het Booze Wijf aan het Lauwersmeer, Paviljoen de Voormalige Noorman met uitzicht over de Waddenzee of op één van onze schepen.


Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten niets tekort komt en wij stellen met veel plezier een arrangement naar wens voor u samen. Denk daarbij aan een sfeervol diner met uitzicht op de ondergaande zon boven de Waddenzee of een barbecue op het terras met uitzicht over het Lauwersmeer. Dankzij de veelzijdigheid van onze locaties kunnen wij aan werkelijk iedere gelegenheid voor groepen tot maximaal 200 personen een compleet eigen invulling geven, precies zoals u dat wenst.

U kunt bij ons niet alleen dineren met een groep maar ook lunchen, picknicken of borrelen behoort tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijks- of jubileumlunch, borrel of feest. Wat u maar wenst! En neem gerust de kinderen mee, want ook daar hebben wij aan gedacht. Wij hebben een speciale menukaart, een indoor speelzolder met ballenbak en speeltoestel en een buitenspeeltuin met waterspeeltoestellen. Ook organiseren wij regelmatig activiteiten voor kinderen.