Overnachten voor Groepen

Groepsaccommodatie Lauwersoog

Terug naar overzicht

Voor grote groepen bieden wij ook de mogelijkheid om gezamenlijk te overnachten, tegen een aangepast tarief. Ideaal te combineren met onze eten & drinken arrangementen of wanneer u een feest of receptie organiseert. Voor groepen tot 75 personen bieden wij de mogelijkheid om te overnachten in een van onze chalets. Grote groep, kleine groep?
We hebben bij Beleef Lauwersoog een groot aantal en een grote verscheidenheid aan accommodaties. Varierend van 2 persoons oeverwoningen tot grote 6 persoons chalets. Mocht u nieuwsgierig zijn naar alle mogelijkheden neem dan een kijkje op onze verhuurpagina. Daar vindt u een compleet overzicht van de accommodaties die bij ons op het park staan.

Om een groepsovernachting te reserveren kunt het beste contact met ons opnemen. Dan maken we een offerte voor u op maat.

Overnachten midden in de natuur
Overnachten bij Beleef Lauwersoog betekent overnachten pal aan het Lauwersmeer. Genieten van de zonsondergang over het Lauwersmeer. Ontwaken in een natuurrijke omgeving met een uitgerust gevoel.


Uitgerust aan het onbijt
Als u wilt zorgen we ervoor dat er de volgende dag een heerlijk ontbijtje voor u klaarstaat in restaurant Het Booze Wijf. Zo kunt rustig ontwaken met een vers ontbijt uitkijkend over het Lauwersmeer. 

Maak uw overnachting compleet met een:

Eten & Drinken

Compleet verzorgde arrangementen zoals ontbijt , lunch en diner.

Eten & Drinken

Dagtocht Schiermonnikoog

Een compleet dag programma vol natuur en ontspanning op Schiermonnikoog.

Dagtocht Schiermonnikoog

Natuur Safari

De natuur ontdekken met een Land Rover en een gids.

Natuur Safari