Kinderfeestjes

Ben jij een echte Ranger?

Kinderfeest

Terug naar overzicht

Beleef Lauwersoog weet heel goed hoe belangrijk het is dat ook onze kleinste gasten zich goed kunnen vermaken op ons park. Daarom zijn er talloze mogelijkheden voor een dag vol fun en vermaak. Alleen al onze indoor en outdoor speeltuinen zullen de meeste kinderen weten te fascnineren. Maar dat is nog maar het begin van de mogelijkheden die Beleef Lauwersoog te bieden heeft voor een onvergetelijk kinderfeestje!


Populaire Kinderfeestjes
We hebben al een boel kinderfeestjes georganiseerd en zo een boel onvergetelijke herinneringen gecreëerd. Om een beter beeld te schetsen van de mogelijkheden om ook een kinderfeest te organiseren hebben we de meest populaire mogelijkheden voor uw op een rij gezet,

Klik op de afbeelding hieronder om deze mogelijkheden te bekijken. De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Neem contact met ons op en we maken graag een offerte op maat.

De Natuur Centraal
Beleef Lauwersoog ligt midden in een prachtige natuurgebied. Pal aan het Lauwersmeer en naast de Waddenzee. We zijn onlosmakelijk verbonden met de natuur en organiseren daarom graag kinderfeestjes met een natuurlijk thema. Zo hebben de kinderen niet alleen een leuke en actieve dag maar leren ze ook over de indrukwekkende natuur en haar inwoners.

Zo is het mogelijk om een feest te organiseren in samenwerking met een echte Boswachter of een gids

Wat dacht u van…
Behalve de genoemde mogelijkheden op onze kinderfeest lijst is er nog veel meer mogelijk. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het voor u regelen. Zo organiseerden we ook al eens:

- Rescueboot varen met een piraat.
- Een speurspel verspreidt over de camping.
- Een strandfeest met surflessen.
- Een spooktocht genaamd ‘Het Booze Wijf’.
- Wildwest Safari met Boswachter. 
- Paddenstoelen zoeken met Boswachter. 
- Huttenbouwen in het Lauwersoogbos. 
- Kampvuurfeestje met spannende verhalen.

Het Rangerteam staat klaar
Als vakantiepark heeft Beleef Lauwersoog jarenlange ervaring opgedaan met ons animatie team. Omdat we zo sterk verbonden zijn met de natuur hebben we deze omgedoopt tot het Rangerteam. Ons Rangerteam begeleidt graag het kinderfeest zodat ook u onbezorgd kunt genieten van het kinderfeestje. Zelf een feest organiseren:

Eten & Drinken

Compleet verzorgde arrangementen zoals ontbijt , lunch en diner.

Eten & Drinken

Activiteiten

Ontdek de mogelijkheden aan activiteiten van Beleef Lauwersoog

Activiteiten

Groepsaccommodatie

Na een gezellige dag met zijn allen op het park overnachten.

Groepsaccommodatie