Vergaderen

Zakelijk zonder zorgen

Zakelijke meeting/event

Wilt u een evenement organiseren op een unieke locatie pal aan het Lauwersmeer of Werelderfgoed Waddenzee of midden in de natuur? Dan bent u bij ons aan het goede adres want ook hiervan maken wij een ware belevenis! Wij kunnen 365 dagen per jaar evenementen verzorgen zoals (meerdaagse) vergaderingen, hei-sessies, conferenties, incentives, productpresentaties en teambuilding activiteiten in het mooiste natuurgebied van Noord-Nederland op de grens tussen Groningen en Friesland.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om privé te vergaderen op één van onze schepen of met een fenomenaal uitzicht over het Lauwersmeer of Werelderfgoed Waddenzee in één van onze restaurants. Wilt u van uw zakelijke meeting een ware belevenis maken? De natuur biedt ook veel mogelijkheden, ga met elkaar het wad op of het bos in voor een brainstorm of vergadering.

Tijdens de break kunt u met elkaar uitwaaien op een rescueboat over de Waddenzee of doe een wandeling onder begeleiding van een gids door het prachtige natuurgebied. Uiteraard wordt er ook goed voor de innerlijke mens gezorgd. Uw meeting of event is natuurlijk niet compleet zonder eten en drinken. Wij beschikken over verse vis, direct uit de Waddenzee en de allermooiste producten die onze regio rijk is. Voor groepen tot 75 personen bieden wij tevens de mogelijkheid om te overnachten in onze chalets.

Dus bent u opzoek naar een locatie waar ‘’alles onder één dak’’ kan, gelegen aan het Lauwersmeer of aan de Waddenkust? Neem dan gerust contact op met Nadia via events@lauwersoog.nl of 0519 349133, zij regelt met veel plezier uw groepsuitje en denkt graag met u mee zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Ook kan zij u meer informatie geven over de audiovisuele apparatuur die wij ter beschikking hebben, onze bereikbaarheid, parkeergelegenheid, zaalhuur enz.