Bruiloften

Trouwen in de Natuur

Trouwen Arrangementen

Terug naar Bruiloften

Als bruidspaar hebben jullie wellicht al een idee wat jullie graag willen voor jullie bruiloft, of weten jullie het misschien nog helemaal niet. In beide gevallen is het handig om te weten welke mogelijkheden er zijn, en wat die ongeveer kosten.

We hebben veel voorkomende verzoeken gebundeld en er praktische arrangementen van gemaakt. Bekijk ze in het kort hieronder, of download ons uitgebreide trouwarrangementen prijslijst met alle mogelijkeden. 

Onderstaande mogelijkheden zijn slechts voorbeelden, alles naar jullie wensen aan te passen. 

Trouwarrangement Brons

Duur:    +/- 4 uren (bijvoorbeeld van 20:00 tot 0:00)
Prijs:     € 35.95 p.p.

Ons meest bescheiden arrangement waar de nadruk op het feest ligt. Onbezorgt en onbeperkt drinken met regelmatig een koud en warm hapje. 

Een arrangement is inclusief verse bloemen op tafel en vuurkorven op het terras.

Trouwarrangement Zilver

Duur:    +/- 7 uren (bijvoorbeeld van 17:00 tot 0:00)
Volle Prijs:   € 96,45 p.p.  (17:00 tot 0:00)

Losse middaggasten:  € 59,95 p.p.  (17:00 tot 20:30)
Losse avondgasten:    € 36,50 p.p.  (20:30 tot 0:00)

In dit arragement wordt een onderscheidt gemaakt tussen middag en avond gasten. 

Voor de middag gasten een bubbelend welkom, een heerlijk diner met de (ijs)bruidstaart als dessert, uiteraard inclusief drinken.

Voor de avond gasten ligt de nadruk op het feest en kan er onbeperkt gedronken worden en zullen er regelmatig koude en warme hapjes rondgebracht worden. Als het feest op zijn einde loopt wordt er nog afgesloten met een lekkere hap zoals bijvoorbeeld een puntzak patat of een broodje warme beenham.

Trouwarrangement Goud

Duur:    +/- 8 uren (bijvoorbeeld van 16:00 tot 0:00)
Volle Prijs:   € 100,45 p.p.  (16:00 tot 0:00)

Losse middaggasten:  € 59,95 p.p.  (16:00 tot 20:30)
Losse avondgasten:    € 44,50 p.p.  (20:30 tot 0:00)

In dit arragement wordt een onderscheidt gemaakt tussen middag en avond gasten. Voor de middag gasten onder andere een bubbelend welkom, gevolgd door het aansnijden van de bruidstaart. Een heerlijk diner met dessert, uiteraard inclusief drinken.

Voor de avond gasten ligt de nadruk op het feest. Gasten worden ontvangen met een feestelijke cocktail en kan er onbeperkt gedronken worden. Er zullen er regelmatig luxe koude en warme hapjes rondgebracht worden. Als het feest op zijn einde loopt wordt er nog afgesloten met een lekkere hap zoals bijvoorbeeld een puntzak patat of een broodje warme beenham.  

Een arrangement is inclusief verse bloemen op tafel en vuurkorven op het terras.

Trouwarrangement Platina

Duur:    +/- 9 uren (bijvoorbeeld van 15:00 tot 0:00)
Volle Prijs:   € 121,75 p.p.  (15:00 tot 0:00)

Losse middaggasten:  € 76,50 p.p.  (15:00 tot 20:30)
Losse avondgasten:    € 45,25 p.p.  (20:30 tot 0:00)

In dit arragement wordt een onderscheidt gemaakt tussen middag en avond gasten. Voor de middag gasten onder andere een hartelijk welkom op één van onze schepen. Gevolgd door het aansnijden van de bruidstaart en voldoende tijd voor een gezellige borrel. Alles terwijl we rustig over het Lauwersmeer of over de Waddenzee varen. Vervolgens een heerlijk diner, aan boord van het schip, met dessert, uiteraard inclusief drinken. Vervolgens terug naar wal om het feest voort te zetten met de avond gasten. 

Voor de avond gasten ligt de nadruk op het feest. Gasten worden ontvangen met een welkomst drankje en hapje, vervolgens kan er onbeperkt gedronken worden. Er zullen er regelmatig extra luxe koude en warme hapjes rondgebracht worden. Als het feest op zijn einde loopt wordt er nog afgesloten met een lekkere hap zoals bijvoorbeeld een puntzak patat of een broodje warme beenham.  

Een arrangement is inclusief verse bloemen op tafel en vuurkorven op het terras.

Trouwarrangement Diamant

Duur:    +/- 8 uren (bijvoorbeeld van 16:00 tot 0:00)
Prijs:    € 169,95 p.p.  (16:00 tot 0:00)

In dit arragement wordt het hele bruiloftsfeest aan boord van de MS Silverwind gevierd al varend over de Waddenzee. Geniet van prachtige uitzichten en een schitterende ondergaande zon. Als het weer het toelaat kunt u ook nog even een uitstap maken naar een zandplaat om nog wat prachtige foto's te schieten.

Aan boord kan ongestoord genoten, gefeest, gedronken en gegeten worden. Inclusief een heerlijk vier gangen diner, en een groots feets nadien. De DJ of band kan gewoon mee op het schip. Uiteraard met onbeperkt drinken, en veel luxe koude en warme hapjes. 

Ook nog een grandiose aftocht maken? Laat u als bruidspaar aan het einde van het feest van het schip halen met een snelle reddingsboot. Vaar samen jullie nieuwe tekoemst tegemoet onder begeleiding van feestelijk vuurwerk!

Goed om te weten!

-   Elk arrangement is inclusief verse bloemen op tafel en vuurkoven op het terras.

-   Je kan overnachten in een chalet met uitzicht over het Lauwersmeer inclusief ontbijt. € 125,-

-   Spectaculaire aftocht maken? Stap als bruidspaar aan het einde van de avond in een van onze boten en vaar jullie nieuwe leven tegemoeten onder begeleiding van feestelijk vuurwerk. € 195,-

-   We kunnen elke locatie omtoveren en naar uw wensen versieren en aankleden. Ook thema feesten horen tot de mogelijkheden. 

-   Speciale wensen, speciaal dieet of iets anders wat je niet op de lijst hebt zien staan? Geef het aan ons door, en wij gaan het voor jullie regelen.