Camping Lauwersoog

Actief ontspannen aan het Lauwersmeer

Investeren in Uyterlant

Beleef Lauwersoog maakt het mogelijk om te investeren in een Long Beach Chalet op het Uyterlant waar u vervolgens een gegarandeerd rendement op terugkrijgt. Beleef Lauwersoog neemt daarbij vrijwel alle werkzaamheden die bij de verhuur komen kijken, zoals verhuur en schoonmaak, voor u uit handen.

Een rendement kan worden gegarandeerd als u uw chalet het hele jaar beschikbaar stelt voor de verhuur. U maakt zelf dus geen gebruik van de chalet. U ontvangt vervolgens een vast percentage rendement over het aankoopbedrag uitbetaald in twaalf maandelijkse termijnen. 

Afgezien van de investering heeft u nagenoeg geen verdere kosten aan het chalet zoals parkkosten, plaatshuur of nutskosten. Wel bent u zelf verantwoordelijk voor de verzekering van het chalet en aanhorigheden en de betaling hiervan.

Het is ook mogelijk om de chalet volledig voor eigen gebruik aan te schaffen of voor gedeelde verhuur/eigen gebruik. Voor deze mogelijkheden is geen rendementsgarantie mogelijk en bent u wel verantwoordelijk voor aanvullende kosten als parkkosten, plaatshuur en nutskosten. 

Over het chalet

De te plaatsen chalets op het Uyterlant betreft de Arcabo chalet type Long Beach. U heeft hierbij grote invloed op de eigenschappen van het chalet. Zo bepaalt u zelf de afmetingen, de indeling en het interieur. 

Meer weten over dit project op het Uyterland? Lees er alles over in onze informatieve brochure.