Kamperen

Pal aan het Lauwersmeer en de Waddenzee

Camping Lauwersoog ligt middenin Nationaal Park Lauwersmeer op de grens tussen Groningen en Friesland. De camping is onderdeel van Beleef Lauwersoog. Wij hebben alles in huis om met onze camping, het brede aanbod activiteiten en onze restaurants u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Beschikt u over een eigen tent, caravan of camper dan kunt u gezellig bij ons op de camping komen kamperen. Met de  250 ruime kampeerplaatsen hebben wij vast en zeker een plek die aan al uw kampeerwensen voldoet.  Zo hebben wij een aantal open velden met speelmogelijkheden voor de kinderen. Voor de kampeerders die van meer privacy houden hebben wij ook beschuttere plaatsen op ons park. Bekijk de plattegrond van de camping voor de ligging van de plaatsen of kom gezellig eens langs om het  in het echt te bekijken. Geef bij uw reservering gerust uw voorkeurplaats door voor uw verblijf bij ons.

Wij bieden vijf verschillende mogelijkheden voor het kamperen op onze camping. U heeft zelf de keuze voor een plaats met of zonder stroom en wel of geen water aansluiting.  Mocht u eraan denken om langer bij ons te verblijven dan kunt u ook kiezen voor een seizoen- of jaarplaats, meer informatie hierover is te vinden onder aanbiedingen op onze website.

Hieronder hebben wij alle mogelijkheden voor uw kampeervakantie bij ons op een rijtje gezet:

 

Een moment alstublieft, de actuele informatie wordt nu voor u opgehaald.

Zoek en Boek

Comfort kamperen

De ideale plek voor de grotere camper en caravan of voor een langer verblijf. Zeer grote plaatsen met stroom, kabeltelevisie, water* en afvoer.

Standaard kamperen

Onze standaard plaatsen zijn ruim en voorzien van stroomaansluiting. 

Camperplaatsen

Een eenvoudige plek om te overnachten, om vervolgens weer verder te gaan op uw ontdekkingstocht; onze camperplaatsen bieden u wat u nodig heeft.

Tent kamperen met stroom

Lekker puur genieten met je tent, met het comfort van een stroomaansluiting. Tent kamperen is genieten in optima-forma.

Tent kamperen

Blote voeten, lekker prutsen tijdens het koken, glaasje wijn voor de tent; optimaal genieten.