Kamperen

Pal aan het Lauwersmeer en de Waddenzee

Camping Lauwersoog ligt middenin Nationaal Park Lauwersmeer op de grens tussen Groningen en Friesland, tussen het Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee. De camping is onderdeel van Beleef Lauwersoog voor een optimale beleving van het gebied. Wij hebben alles in huis om met onze camping, het brede aanbod activiteiten en excursies en genoeg horeca mogelijkheden. Familierestaurant Het Booze Wijf, met haar eigen waterspeeltuin, speelzolder en terras aan het Lauwersmeer ligt aan de zoete kant van Lauwersoog. Waddenpaviljoen De Voormalige Noorman ligt aan de Waddenzee, ook hier is het goed vertoeven, de verse vis wordt hier aangevoerd door de kotters die voor de deur afmeren en ook hier is een terras met een heuze piratenspeelboot. 

Beschikt u over een eigen tent, caravan of camper dan kunt u gezellig bij ons op de camping komen kamperen. Met de  250 ruime kampeerplaatsen hebben wij vast en zeker een plek die aan al uw kampeerwensen voldoet.  Zo hebben wij een aantal open velden met speelmogelijkheden voor de kinderen. Voor de kampeerders die van meer privacy houden hebben wij ook beschuttere plaatsen op ons park. Bekijk de plattegrond van de camping voor de ligging van de plaatsen of kom gerust langs om uw voorkeursplaats te zoeken. Geef bij uw reservering gerust uw voorkeurplaats door voor uw verblijf bij ons, ook staan onze receptionistes u graag te woord voor persoonlijk advies. 

Wij bieden vijf verschillende mogelijkheden voor het kamperen op onze camping. U heeft zelf de keuze voor een plaats met of zonder stroom en wel of geen water aansluiting.  Mocht u eraan denken om langer bij ons te verblijven dan kunt u ook kiezen voor een seizoen- of jaarplaats, meer informatie hierover is te vinden onder aanbiedingen op onze website.

Hieronder hebben wij alle mogelijkheden voor uw kampeervakantie bij ons op een rijtje gezet:

 

Een moment alstublieft, de actuele informatie wordt nu voor u opgehaald.

Zoek en Boek

Comfort kamperen

De ideale plek voor de grotere camper en caravan of voor een langer verblijf. Zeer grote plaatsen met stroom, kabeltelevisie, water* en afvoer.

Standaard kamperen

Onze standaard plaatsen zijn ruim en voorzien van stroomaansluiting. 

Camperplaatsen

Een eenvoudige plek om te overnachten, om vervolgens weer verder te gaan op uw ontdekkingstocht; onze camperplaatsen bieden u wat u nodig heeft.

Tent kamperen met stroom

Lekker puur genieten met je tent, met het comfort van een stroomaansluiting. Tent kamperen is genieten in optima-forma.

Tent kamperen

Blote voeten, lekker prutsen tijdens het koken, glaasje wijn voor de tent; optimaal genieten.