Voor de Kids

Ranger Club Lauwersoog

Voor de kinderen

Boomstammen en stronken worden klimrekken, de natuur is op Lauwersoog altijd dichtbij. Deze wondere wereld van bos en meer heeft voor kinderen veel avontuur en vermaak te bieden. Avontuurlijke kinderen zijn op Lauwersoog helemaal op hun plek en kunnen er heerlijk spelen, ontdekken, klimmen en klauteren. 

Omdat het helaas niet altijd mooi weer is, is onze indoor speelzolder het gehele jaar door geopend, deze zit in het hoofdgebouw naast de receptie en restaurant Het Booze Wijf. Buiten bevind zich hier een heuze waterspeeltuin, springkussen en een echte uitkijktoren die over het Nationaal Park Lauwersmeer uit kijkt. Deze faciliteiten zijn ook toegankelijk voor onze restaurant gasten. 

De Ranger club zorgt tijdens de schoolvakanties voor het vermaak van de kinderen en zorgen ervoor dat zij ook de tijd van hun leven hebben. De Rangers houden van spannende avonturen en stoere activiteiten zoals hutten bouwen, vlotten maken, zeilen, surfen en rondstruinen door de bossen. Voor iedere leeftijd is er wel iets leuks te doen. Zelfs als de natuur eens een beetje dwars ligt zorgen onze enthousiaste Rangers ervoor dat er iets te beleven is en de kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Tijdens de schoolvakanties worden de kinderen opgehaald in de Ranger trein om naar het clubhuis te gaan en daar te knutselen en spelletjes te doen, ook aan het einde van de dag is er een leuke activiteit in ons clubhuis. Naast ons dagelijkse programma zijn er diverse wisselende activiteiten zoals bijvoorbeeld vogelnestjes zoeken, boogschieten in het bos, surfen op het Lauwersmeer, griezelspel in het bos, familie picknick tochten en verschillende sportactiviteiten. Voor iedereen wat wils dus!