Voor de Kids

Ranger Club Lauwersoog

Voor de kinderen

Speciaal voor de kinderen is het hele jaar door onze indoor speelzolder geopend, deze zit in het hoofdgebouw naast de receptie en Restaurant het Booze Wijf. Buiten bevindt zich een (water) speeltuin, springkussen en een uitkijktoren. Deze faciliteiten zijn ook toegankelijk voor niet-camping gasten. Buiten deze speelfaciliteiten om is er in Lauwersoog een nog mooiere en leukere speelmogelijkheid, namelijk de natuur! Het bos en het meer bieden voor kinderen heel veel avontuur en vermaak.

De Rangers zorgen tijdens de schoolvakanties voor het vermaak van de kinderen en zorgen ervoor dat zij ook de tijd van hun leven hebben. De Rangers houden van spannende avonturen en stoere activiteiten zoals hutten bouwen, vlotten maken, zeilen, surfen en rondstruinen door de bossen. Voor iedere leeftijd is er wel iets leuks te doen. Zelfs als de natuur eens een beetje dwars ligt zorgen onze enthousiaste Rangers ervoor dat er iets te beleven is en de kinderen een onvergetelijke vakantie beleven.

Tijdens de schoolvakanties hebben wij iedere dag om 10.00 uur een leuke knutselactiviteit voor de kinderen en om 19.00 uur een swingende kinderdisco. Daarnaast zijn er diverse wisselende activiteiten zoals bijvoorbeeld vogelnestjes zoeken, boogschieten in het bos, surfen op het Lauwersmeer, griezelspel in het bos, familie picknick tochten en verschillende sportactiviteiten.