Land Rover Safari Lauwersoog

Land Rover Safari

Dutch Wildlife Safari

Landrover safari’s

Land Rover Safari's

Voor de kleinere groepen tot maximaal 20 personen is het mogelijk om bij Beleef Lauwersoog een Landrover Safari te  beleven. Ontdek de wildernis tijdens een safari door het prachtige gebied Nationaal Park Lauwersmeer.

Samen met de boswachter gaat u in een Landrover op avontuur door het Lauwersmeergebied. U hoeft helemaal niet naar Afrika, want ook in eigen land kunt u op een avontuurlijke manier de natuur beleven. U komt op plekken die normaal gesproken verboden terrein zijn. Wij hebben als enige toegang tot dit gebied.

Groepsmogelijkheden:
Wij beschikken in totaal over 3 landrovers voor 2x 6 personen en 1x 8 personen. Een erg leuk en uniek uitje voor de kleinere groepen. Een landrover safari boekt u al bij ons vanaf € 24,50 per persoon en duurt circa 2 uren.

TIP! Om de beleving helemaal compleet te maken eindigen we bij zonsondergang op het strand waar wij een kampvuur voor u maken. Of indien gewenst is het ook mogelijk om zelf een kampvuur te maken. Wij dragen zorg voor heerlijke bitters of speciaal biertjes en diverse soorten worsten om zelf met een zakmes aan te snijden. Op verzoek zijn er uiteraard ook andere cateringopties op het strand mogelijk.