Waddenpaviljoen

De Noorman

Sfeer Impressies - De Noorman

Altijd Een Verbluffend Uitzicht...
Waddenpaviljoen De Noorman ligt precies tussen de Waddenzee en de haven in, op het einde van de pier. Het zorgt ervoor dat je altijd een prachtig uitzicht hebt, waar je ook zit. De Noorman is opgedeeld in twee gedeeltes en is daardoor ook gemakkelijk (gedeeltelijk) af te huren voor een feest of zakelijk evenment. 

... Ook Op Het Terras
Bijna volledig rondom het pand van De Noorman is een terras aangebracht. Ook hier kun je genieten van het prachtige uitzicht, en van de zon. Bestel een heerlijke verse vis en het is dubbelop genieten van de Waddenzee!

Wist je dat? Met zijn ruime opzet het Waddenpaviljoen tijdens feesten en recepties tot wel 180 gasten kan herbergen?

Feesten & Zakelijke Events
De Noorman is met zijn gemoedelijke sfeer een heerlijke plek om met uw groep samen te komen. Ongeacht of u met een groep wilt komen genieten van een buffet, een feest wil geven of een vergadering wil houden. We bieden hiervoor tal van arrangementen aan, bijvoorbeeld een BBQ arrangement met veel verse vis. Klik hier voor een overzicht.

Tip: Maak uw feest of event onvergetelijk door het te combineren met één van onze activiteiten. Voor groepen hebben we ook speciale groepsactiviteiten.

In/Uitstappunt en kinderlijk vermaak
Waddenpaviljoen De Noorman ligt aan het einde van de pier, naast het in- en uitstappunt voor de zeehondentocht. Ook de rescueboottochten kunnen hier beginnen en/of eindigen. Dit maakt De Noorman uitermate geschikt om te combineren met een van onze activiteiten op het water. 

Naast De Noorman ligt op de dijk een groot houten Piratenschip waar kinderen hun fantasie op de vrije loop kunnen laten gaan. Ook leuk voor kinderen, met één van de visnetjes op zoek gaan naar kleine krabbetjes die op de waterlijn te vinden zijn.