Over ons

Pal aan het Lauwersmeer en Waddenzee

Over ons

Even voorstellen, Beleef Lauwersoog

Onze 5-sterren ANWB Top camping mag zich een van de mooiste campings van Europa noemen, en dat is iets waar wij trots op zijn. Wij onderscheiden ons door de unieke ligging te midden van Nationaal Park Lauwersmeer en aan Werelderfgoed Waddenzee, maar ook met onze ruime, natuurlijke campingplaatsen waar voor iedereen een geschikte plek te vinden is.

Het centrumgebouw, waar u arriveert, ligt aan het Lauwersmeer en is het hart van Lauwersoog. Hier voelen niet alleen onze gasten zich thuis, maar ook bewoners van de omliggende dorpen komen hier graag. We hebben een à la carte restaurant Het Booze Wijf, waar mensen van heinde en verre naar toe komen om het fantastische uitzicht, onze waterspeeltuin en goede kaart met verse producten uit de Waddenregio.

Persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn eigenschappen die onze medewerkers stuk voor stuk bezitten, u kunt Susanne van de receptie achter het stuur van de animatietrein tegenkomen, maar ook in de Landrover voor een safari door het natuurgebied. Nadia uit de horeca vertelt u de mooiste verhalen tijdens een zandplaatexcursie met een van onze rondvaartschepen en Piter de horecamanager draait zijn hand niet om om u te helpen met afmeren in onze Museumhaven.

U kunt ons ook tegenkomen, Jelle vaart regelmatig de watertaxi en trekt uw camper die vaststaat met zijn Landrover los, Kirsten springt bij voor een safari of staat achter de bar in ons Waddenpaviljoen De Noorman. Doutzen, onze dochter, brengt graag uw boodschappen met haar watertaxi naar uw voor anker liggende schip of helpt in de ijskiosk met de ijsjes verkoop.

Kortom: een dynamisch bedrijf met gedreven mensen die er alles aan zullen doen om van uw verblijf op Lauwersoog een mooie herinnering te maken.

Wilt u nog meer weten over ons park, onze activiteiten en het verbluffende natuurgebied? Neem een kijkje in ons eigen Beleef Lauwersoog Magazine

Graag tot ziens op Lauwersoog,