Rondvaarten

Unieke locatie, ontspannen vaartocht

Rondvaart - Huur een Schip

Terug naar Rondvaart Arrangementen

Stap met elkaar op een van onze schepen en wij verzorgen een heerlijk ontspannen rondvaartocht over het Lauwersmeer of over het Werelderfgoed de Waddenzee. Geniet van de natuur, de wilde dieren en van elkaars gezelschap terwijl jullie over de wateren glijden. Laat je lekker door ons bedienen terwijl wij u en uw groep voorzien van hapjes en drankjes uit de keuken en bar die op het schip aanwezig zijn. 


''Ik wilde graag voor mijn jubileum met mijn hele familie op een unieke plek lunchen. Dat hebben we op het schip gedaan terwijl we over de Waddenzee gingen varen. Het was uitmuntend lekker en het varen zeer geslaagd.''Basis prijs huren van schip
Stap aan boord op een van onze schepen en vaar met zijn allen ontspannen over het Lauwersmeer midden in het Nationaal Park Lauwersoog of over het Werelderfgoed de Waddenzee.
Onderstaande prijzen zijn een richtprijs.

De prijs is het sterkst afhankelijk van de vaarduur en/of extra diensten zoals eten & drinken. Als u een eten & drinken arrangement afneemt (en/of korter vaart zal de prijs al snel weer zakken) Zie de overige rondvaart arrangementen voor prijsvoorbeelden.  

Rondvaart van 5 uur met ms Silverwind:   € 800,-
Rondvaart van 5 uur met ms Lauwers:       € 700,-

De ms Silverwind
De Silverwind is het grootste schip in onze vloot. Een schip met een zeer ruime binnen ruimte met een flexibele indeling. Op de achterzijde een groot buitendek. In de binnensalon is een bar en een keuken aanwezig zodat in alle gemakken kan worden voorzien. 

Geschikt voor groepent tot 150 mensen.

De ms Lauwers
De Lauwers is van oudsher een betonningsvaartuig van Rijkswaterstaat en voer over de Lauwerszee. Een prachtig schip met een echte authentieke uitstraling, een waar drijvend museum. Geniet van de tocht in de benedensalon of op een van de zitplaatsen op het buitendek.

Geschikt voor groepen tot 80 mensen.

Vaartocht door Nationaal Park Lauwersmeer
Deze vaartocht is een echte aanrader voor liefhebbers van natuur, wilde dieren en vogels. U vaart namelijk door het prachtige natuurgebied en ervaart deze op een hele andere manier. In de wildernis van water en eilandjes, bos, rietvelden en ruige graslanden komt u langs mooie eilandjes en plekken waar u anders nooit was gekomen.

Onderweg ziet u Schotse Hooglanders, Koninkpaarden en reeën grazen in het natuurgebied. Misschien spot u ook wel een van de zeldzamere of schutere dieren zoals vossen, zaagbekken, duik-eenden, kluten of een van de talloze prachtige vlinders.

Vaartocht over Werelderfgoed de Waddenzee
De Waddenzee is natuurlijk bij iedereen bekend. Een prachtige plek om te genieten van een schitterende vaartocht. Zo kunnen u en uw gasten genieten van prachtige uitzichten op vissersschepen, zandplaten, zeehonden en vogels. Indien mogelijk kunnen we ook langs zandbanken varen waar de zeehonden uitrusten en goed te zien zijn.  

In de zomer zit u heerlijk in de zon op het achterdek of juist heerlijk knus vanuit één van de salons ziet u het Wad op een nieuwe manier. Onderweg wordt u door een gids gewezen op de geheimen van de Waddenzee.

Anderen bekeken ook:

Eten & Drinken Arrangementen

Maak het uitje compleet met een heerlijk arrangement.

Eten & Drinken Arrangementen

Rescueboot Expeditie

Trotseer en bedwing met grote snelheid de golven van de Waddenzee!

Rescueboot Expeditie

Eten bij De Noorman

Heerlijk eten bij het Waddenpaviljoen De Noorman in de Lauwershaven.

Eten bij De Noorman