Rondvaart Arrangementen

Ontspannen Varen

Rondvaart Golden Hour Arrangement

Terug naar Rondvaart Arrangementen

Let op!
Dit arrangement is enkel beschikbaar in de maanden Mei t/m September en wordt enkel gevaren over de Waddenzee. 

Vooraf een heerlijk diner om vervolgens tijdens het 'Golden Hour' over de Waddenzee te varen. Dit is het moment voor de zonsondergang waarbij de hemel prachtige kleuren vertoont en de zee een magische gloed krijgt. 

Duur rondvaart:           +/- 4 uur
Prijs per persoon :       € 79,95
Minimum aantal:          25 personen


Ruime tijd voor afvaart kunnen u en uw gasten zich verzamelen in Waddenpaviljoen De Noorman waar we uw gezelschap ontvangen met een heerlijk diner.

Nadat iedereen heerlijk heeft gegeten stappen we op de boot en beginnen we met een rondvaart op de Waddenzee tijdens een ondergaande zon. Dit moment wordt ook wel het 'Golden Hour' genoemd omdat de hemel vaak prachtige rode tinten vertoont. Een magische sfeer ontstaat over zowel de zee als de horizon. 

Tijdens de rondvaart is een gids aanwezig die allerlei interessante verhalen zal vertelen over de Waddenzee en haar inwoners. Ook wordt er tijdens de rondvaart nog driemaal een drankje geserveerd en zal er nog driemaal een rondgang plaatsvinden met een warm bittergarnituur. 

Na een rondvaart van vier uur, waarbij eventueel ook een wandeling is gemaakt over een zandplaat of over het strand van Schiermonnikoog, komen we weer terug aan op de wal. 

Inhoud Arrangement

  • Ontvangst met buffet 'Lauwersoog'.
  • Twee consumpties voor tijdens het diner.
  • Avond-rondvaart van +/- 4 uur.
  • Vertellende gids aan boord.
  • Drie consumpties aan boord.
  • Drie rondgangen met bittergarnituur.