Rondvaarten

Rondvaarten

Rondvaarten met Beleef Lauwersoog

Rondvaarten

Rondvaarten

Beleef Lauwersoog kan vaartochten verzorgen voor groepen door Nationaalpark Lauwersmeer of over Werelderfgoed Waddenzee.  Een rondvaart is al mogelijk vanaf € 400,-.

Vaartocht door Nationaalpark Lauwersmeer
Nationaal Park Lauwersmeer ontdekken doet u het beste tijdens een rustige vaartocht met uw familie, vrienden of collega’s. De vaartocht is een echte aanrader voor mensen met een gevoel voor natuur en vogels. Het varen door dit gebied laat u de natuur en de dieren weer op een hele andere manier zien/ervaren. In de wildernis van water en eilandjes, bos, rietvelden en ruige graslanden komt u langs mooie eilandjes en plekken waar u anders nooit was gekomen. Onderweg ziet u de Schotse Hooglanders, Koninkpaarden en reeën grazen in het natuurgebied. En misschien spot u wel één van de zeldzame vogelsoorten of schuchtere dieren. Dit gebied is namelijk de woonplaats van onder andere vossen, zaagbekken, duik-eenden, kluten en talloze prachtige vlinders. Daarnaast vormt het open water van het Lauwersmeer een belangrijke drinkplaats en een veilige slaapplaats voor de vele duizenden ganzen die er overwinteren. 

Werelderfgoed Waddenzee
Stap aan boord van één van onze rondvaartschepen voor een schitterende tocht over Werelderfgoed Waddenzee.  Hier kunnen u en uw gasten genieten van het mooie zicht op vissersschepen, zandplaten, zeehonden en vogels. Een unieke kans om dit prachtige natuurgebied te ontdekken met uw vrienden, familie of collega’s. Lekker zomers op het dek, of lekker warm en knus vanuit één van de salons, ziet u het Wad op een nieuwe manier. Onderweg wordt u door een gids gewezen op de geheimen van Werelderfgoed Waddenzee. Indien mogelijk kunnen we ook langs de zandbanken met zeehonden varen om deze bijzondere dieren te aanschouwen.

Tip: Laat een Rescueboat langszij komen op het Wad voor korte avontuurlijkje tochtjes.

Catering tijdens uw vaartocht op maat 
Geniet van een kop koffie of thee met gebak of een uitgebreide borrel  tijdens uw rondvaart. Ook kunnen wij een kok mee laten gaan aan boord om een lunch of diner voor u en uw gezelschap te verzorgen.