Vergaderen

Zakelijk zonder zorgen

Vergaderen op Lauwersoog

Terug naar overzicht

Wilt u een evenement of vergadering organiseren op een unieke locatie pal aan het Lauwersmeer of Werelderfgoed Waddenzee of midden in de natuur? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij maken van er een ware belevenis die niet snel zal worden vergeten. Wij kunnen 365 dagen per jaar evenementen verzorgen zoals (meerdaagse) vergaderingen, hei-sessies, conferenties, incentives, productpresentaties en teambuilding activiteiten. Dit alles in het mooiste natuurgebied van Noord-Nederland.Unieke vergaderlocaties
U kunt een zakelijke meeting in één van onze restaurants organiseren met een prachtig uitzicht. Zo zit u bij Het Booze Wijf direct aan het Lauwersmeer en kijkt u bij Waddenpaviljoen De Voormalige Noorman uit over zowel de haven van Lauwersoog als de Waddenzee. Wilt u de natuur van het Werelderfgoed Waddenzee helemaal optimaal benutten om er een ware belevenis van te maken? Dan kunt via onze activiteiten op meerdere manieren gebruik maken van de natuur. 


Alles onder één dak
Beleef Lauwersoog kan alles bieden om uw zakelijke evenement, vergadering of conferentie om te zetten naar een complete beleving. Ga tijdens de break met elkaar uitwaaien tijdens een rescueboot tocht over de Waddenzee of maak een wandeling onder begeleiding van een gids door het prachtige natuurgebied. Ook bieden we de mogelijkheid voor groepsovernachtingen tot 75 personen.

De natuur als inspiratie
U kunt gebruik maken van ons schip ms Silverwind om midden op de Waddenzee te vergaderen. Dit schip is uitgerust met een keuken en een bar dus ook voor de innerlijke mens wordt op het schip goed gezorgd. Naast het schip is ook de natuur rondom Lauwersoog een inspirerende vergaderplek. Laat bijvoorbeeld de creativiteit maximaal vloeien tijdens een brainstormsessie midden in het bos. Ook in de natuur zorgen we graag voor versnaperingen op locatie.

Maak uw vergadering compleet met een:

Eten & Drinken

Compleet verzorgde arrangementen voor de innerlijke mens.

Eten & Drinken

Rescueboot Expeditie

Spectaculair uitwaaien op de Waddenzee met een snelle rescueboot.

Rescueboot Expeditie

Groepsaccommodatie

Overnachten aan het Lauwersmeer voor groepen.

Groepsaccommodatie