Eetcafé De Werf

Gezelligheid aan de bar

Eetcafé De Werf is de plek om even lekker aan de bar hangen, een patatje of een ijsje te bestellen of relaxed een potje te poolen. Ook worden er nog regelmatig activiteiten georganiseerd in De Werf voor onze campinggasten zoals een bingo-avond of een pub-quiz. 

Openingstijden
Elke dag  geopend vanaf 16.00 


Contactformulier

Wilt u reserveren? Bel dan 0519-349133, mail welkom@lauwersoog.nl of vul het formulier hieronder in.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Eetcafé de werf kan ook worden afgehuurd voor feesten of partijen. Het is een gezellig bruin café waar je terrecht kunt voor bijvoorbeeld een workshop of privé feestje in kroegsfeer. Wij maken graag een offerte op maat en kunnen je helpen bij de invulling van jou feest of partij. Bijvoorbeeld met onderstaand arrangement.

Pub Feest Arrangement

Maak er een gezellig, informeel, kroegfeestje van. Lekker drinken, een potje poolen en gezellig met zijn alleen dineren met een plate menu. Uiteraard zijn alle speelvoorzieningen (zoals de indoor speelzolder en waterspeeltuin buiten) beschikbaar voor de kinderen. 

Minimale groepsgrootte: 12 personen

Prijs:  € 39 p.p.

Ontvangst aan de bar met een drankje.
De Werf voor 
Gebruik van de sjoelbakken, pooltafel en aanwezige kaartspellen
3 uur drinken van het Hollands Plateau
(bier, fris en binnenlands gedestilleerd)
Dineren met plate menu