Rescueboot Expedities

Spectaculair uitwaaien op de Waddenzee

Zeehonden Rescueboot Expeditie

Terug naar Rescueboot Expedities

Ga mee uit varen op onze rescueboot en kom dichterbij de zeehonden dan ooit! Vaar uit met een klein intiem gezelschap van maximaal 12 personen op je eigen privé zeehonden expeditie. Hierbij vaar je over de Waddenzee naar een zandbank waar de zeehonden rusten om ze dankzij de kleine boot van heel dichtbij te kunnen zien. 

''Als je de zeehonden van echt dichtbij wil bekijken is dit de allerbeste manier!''


Klik hier als je contact wil opnemen via een contactformulier.

Prijs
€ 29,50 p.p.
Totale duur
45 minuten
Vertrek
Waddenpaviljoen De Noorman (of Schiermonnikoog.)
Inclusief
Een drankje na bij Waddenpaviljoen De Noorman

Zekerheids garantie
Wanneer er voor deze activiteit minder dan 6 personen zijn aangemeld kan de tocht worden geannuleerd.
Of,
Er kan worden besloten het minimum totaal bedrag van € 177,- te betalen waardoor deze activiteit gewoon kan doorgaan. 

Zeehonden Rescueboot Expeditie

Ga mee uit varen op onze rescueboot en kom dichterbij de zeehonden dan ooit! Vaar uit met een klein intiem gezelschap van maximaal 12 personen op je eigen privé zeehonden expeditie. 

We ontvangen je bij Waddenpaviljoen De Noorman waar u uw spullen veilig achter kunt laten. Vervolgens stappen we op de boot bij de steiger tegenover De Noorman en varen we uit richting de Waddenzee. 

Eenmaal op zee zal de schipper op rustige wijze naar één van de blootliggende zandbanken varen waar we de zeehonden kunnen spotten. Tijdens het heenvaren zal onze schipper je nog van alles vertellen over dit prachtige UNESCO Werelderfgoed gebied.

Eenmaal aangekomen bij de zeehonden proberen we zo dichtbij mogelijk te komen. Omdat onze rescueboot klein en wendbaar is kunnen we ongekend dichtbij komen. Je blijft ongeveer een kwartier liggen bij de zeehonden, zo heb je alle tijd om ze goed te kunnen bekijken. 

Daarna varen we op ons gemak weer terug richting Waddenpaviljoen De Noorman. Daar kun je, bij een haardvuur of op het terras, onder het genot van een drankje nog even nagenieten van de bijzondere ontmoeting met deze prachtige dieren.

Let Op!
In verband met de veiligheid moet je minimaal 8 jaar oud zijn.

Op aanvraag is deze expeditie geschikt voor mindervaliden. 

Zelf bepalen
Wilt u zelf een datum en/of tijd kiezen voor deze activiteit? In overleg is dit mogelijk. Neem contact met ons om alle mogelijkheden te bespreken.