Zeehonden expedities

Zeehondenexpeditie

Expeditie naar de Zeehondenkolonie

Zandplaat excursies & Zeehonden expedities

Bent u op zoek naar een uniek uitje? Ga dan met ons mee op zandplaat excursie waarbij u kunt lopen over de bodem van de Waddenzee.

Tijdens de vaartocht brengen we eerst een bezoek aan de zandbanken met zeehonden om deze bijzondere beesten vanaf een afstandje te aanschouwen. Daarna varen we naar de Engelsmanplaat waar u het schip verlaat en onder begeleiding van een ervaren gids een excursie van circa 1 uur gaat doen. De excursie is voor iedereen geschikt, we lopen namelijk over hard zand. Wel is het aan te raden om schoeisel mee te nemen wat vies mag worden.

Vaar met ons mee en beleef waarom dit prachtige gebied Werelderfgoed is geworden. Een erg geschikte excursie voor groepen. Wij beschikken over twee schepen tot 150 personen en één schip tot 80 personen.

Duur excursie:
Zeehondenexpeditie circa 2 uur
Zeehondenexpeditie met zandplaatexcursie circa 3 uur.

Groepstarieven
Het reguliere tarief voor een zeehondenexpeditie met zandplaatexcursie bedraagt € 18,- per persoon. Voor groepen hanteren wij speciale groepstarieven, afhankelijk van uw wensen en de inhoud van het programma kunnen wij op maat een voorstel voor uw groep maken.